Dag: 13. Siste glimt fra fyret, tårevatt og verdig farvel

DSC09560

Stor og fin frokost!

Siste dag. Frokost 9:30, blåsekonsert 11:00- 12:00, 14:00 -18:00 fire forestillinger, nedrigg til kl.21:30, avslutningsmiddag 00:30, dessert 01:30, taler 01:50 -03.50, ”ord for dagen” x2 04:00 – 05:00”, pakke 05:30, i seng 06:00, frokost 09:00.

En dag fylt av så mange opplevelser! Vi fikk høre blåserkonsert på såpeloftet, omtrent alle Dverbergs innbyggere var tilstede, Ritas skillingsboller solgte godt, Johanna bydde opp Mathias og tok en liten dans og Magnus imponerte stort med sine sangkunnskaper under allsangen.

DSC09597

Nikoline sørget for å dokumentere alle scener

På plass i fyret var vi klar for våre siste fire forestillinger, etter en liten photoshoot. De gikk nesten bare bedre og bedre for hver gang. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger, og var storfornøyd med egen innsats! Vår morgenjogging på Romerike i regi av Tore har kanskje også hjulpet på, slik at vi overlevde de 269 trappetrinnene dagen lang.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Nedriggen gikk overraskende bra, og det var fint å kunne hjelpe til med å koste når man ble litt redd for at guttene skulle kverke seg selv under den store tunge boksen som skulle ned vindeltrappen. Det siste vi gjorde var å skrive oss inn i gjesteboken. Fyret så likt ut som da vi kom, men likevel, det blir nok aldri helt det same etter at Fresnelgjengen har fylt det med liv.

Tilbake på Alveland lagde vi festmåltid og Svein var innom og fortalte at vi alle i riktig Dverberg tradisjon måtte holde taler, og det ble fulgt opp! Store og små taler ble holdt, lattermilde og tårevåte, og Svein bidro også med noen fine ord om hver enkelt. Vi har ikke bare forandret fyret, men også Dverberg. Vi har gitt lokalbefolkningen nye impulser de to ukene vi har vært her, og vi er hjertelig velkommen tilbake! Noe jeg med sikkerhet kan si etter å ha hørt alle taler og selv holdt en tale, er at Fresnelgjengen er inspirert til å fortsette! Vi ser at det vi gjør er nyttig, og at vi kan være med på å skape noe som betyr noe for andre mennesker. Vi har all mulighet til å skape små og store opplevelser, og vi må ikke være redde for å benytte oss av hverandre, kjøre på og satse, da kan man få så utrolig mye igjen!

Etter omtrent 14 taler, var det på tide med Lina og Magnus sine ”ord for dagen”. Å holde ord for dagen etter 14 nydelige taler, kl.04:00 om kvelden, hvor du nærmest får en tåre i øyekroken bare av å nevne navnet ditt, ble en utfordring, men hei, vi kom oss gjennom det, og ”ord for dagen” ble avsluttet på riktig vis av Magnus ca 04:50.

Innimellom alle taler fikk vi tid til å spise nydelig jordbær og godteri til dessert, og 05:00 sa vi takk for oss.

Reidun, Ella og Lina ble luskende rundt i såpebutikken en halvtimes tid, før det var på tide å pakke. Rundt 06:00 var vi i seng. Det ble ikke mye søvn å få, men ”ein skal ikkje drauma bort sumarnatta!” og hvertfall ikke siste natt i midnatssol med supergjengen på Andøya.

Lina

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: