Dag 11, pressevisning og siste innspurt

I dag stod det mye på programmet så frokosten var fremskyndet til 7:30.  Markus tilkalte oss alle ved hjelp av megafon, og en trøtt gjeng samlet seg sakte, men sikkert rundt frokostbordet. Til frokost kunne vi kose oss med denne lekkre saken på Vesterålen online.

DSC09451

Nikoline hadde kjøpt seg ingefærøl. At hun i det hele tatt klarer å tenke på ingefær etter hvalsafarien ble vi andre lettere sjokkert over!

Vi kom oss tidlig avgårde til fyret, foreløbig manus ble delt ut i bilen. Nikoline har funnet et eventyr til avslutningsscenen vår, som til fortellerenes store skrekk inneholder en bukk som heter «Ringelihorn, klingelihorn, linken, stinken, pin for plunder i et klart horn», og han er med flere ganger!

På plass i fyrtårnet rigget vi og fikk på plass detaljer. Så hadde vi en gjennomgang som gikk nokså bra!

DSC09456

Her blir Nicholine intervjuet!

Ca. 13 kom en NRK journalist og laget radiointervju med oss, hun tok opp lyder fra ulike scener og intervjuet noen av oss. Vi gleder oss til å høre!

Etter NRK inttervjuet fikk Phillip med god hjelp av Jackob på plass filterene som heldigvis har kommet i posten nå,  lyset er på plass!

DSC09472

Phillip med sin læregutt

Kl. 14:30 var det tid for pressevisning, første visning med publikum! Vi fikk 11 publikummere, noen journalister og resten fra Norwegianledelsen som en del av deres opllevelsestur på Andøya.  Da vi har et max antall på 15 publikummere fikk vi testet hvor stor plass vi trenger ganske bra. Det var spennende å få respons på det vi har gjort, og teste om publikum ville forstå konseptet vårt, noe det virket som de gjorde. Forestillingen er fortsatt hakket for lang, så vi skal prøve å kutte ned så godt vi klarer.  Svein som også såg forestillingen gav oss super tilbakemelding, og lovord som er godt å ha med seg mot den store premieredagen. Han gav oss konkrete oppgaver som vi kan jobbe litt med til premieren noe som er bra. Og Tore, han forstod lesemåten vår!

Etter vel gjennomført pressevisning, hadde vi et annet oppdrag. Svein hadde sett feil på kalenderen og det hadde oppstått en liten krise. Han trengte tre klovner til Nordlandsbankens klovnedag, og siden han har gjort så mye for oss stilte vi med Jaran, Lina og Bhkie, mens resten rigget i fyret.

Klovnedagen på Nordlandsbanken varte en time, og gikk nokså rolig for seg. Seks barn kom innom, og fikk være med på litt småleker. Fint å kunne bidra med litt klovneri for lokalsamfunnet også mens vi er her!

Vel tilbake etter klovneri var det endelig på tide med middag. Snille Berit fra Alveland hadde laget deilig spaghetti til oss, som vi storkoste oss med i midnattsolrommet i fyret. Fra nordlandsbanken fikk vi boller og juice til dessert!

Etter middag ladet vi opp til ny gjennomgang, noe vi klarte å gjennomføre trass nokså trøtte skuespillere. Vi avsluttet dagen kl. 20:00, etter en effektiv og lovende dag!

Tilbake på Alveland sjekket vi lokalavsiene våre, nå har pressemelding blitt sendt ut. Ella har fått napp i Østlander blad, her kan du lese mer om det. 

Brage hadde et veldig fint «ord for dagen», og nå har vi planer om å legge oss tidlig for en gangs skyld! Det meste er på plass og vi kan vel si vi er nokså klare for premiere imorgen!! TJohoi!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Lina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: