Dag 9: Første tråkk i fyret

DSC09351

Nikoline overrasket oss på Samsunnshuset!

Dagen startet med at vi samlet oss på Samfunnshuset for et lite info-møte. Deretter dro tekniker-gutta til fyret, mens skuespillergjengen satte deadlines for tematikk og handling i hvert eneste rom. Etter harde timer med mye frem og tilbake kom vi fram til dugelige historier. Det var nå klart for å prøve ut ideene i selve fyret for første gang.

Men først; middag.

Smart restemiddag fra dagen før, men selvfølgelig med en ny vri. Tortillalefser med wok!

– Fette godt.

DSC09374

Philip i arbeid!

I fyret møtte vi to smil som alltid hos Phillip og Markus. Staute karer. Den hardeste økten hittil skulle begynne. Ettersom at vi har lite tid igjen, og såpass mye gjenstår, innbærer dette at vi må jobbe mye parallellt. Å tråkke igjennom forestillingen rom for rom, mens tekniker-gutta jobber med kabling og lyd- og lyssetting er ikke enkelt – for noen av partene. Men, som den kjernegjengen vi er gikk det uten noen store problemer. Det eneste problemet var vel en mobil som falt tre etasjer ned og holdt på å kløyve skallen til Reidun i to angivelig like store deler. Det gikk heldigvis bra. Av dette lærte vi å sette visse forhåndsregler for oppførsel og vedlikehold i fyret.

Så, alt i alt; Gjennomtråkket kan ikke sees på noe annet enn vel gjennomført, og vi gleder oss utrolig masse til å starte med gjennomganger i morgen. Dette blir bra, dere!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Skrevet av:

Bhkie og Mathias

Én tanke på “Dag 9: Første tråkk i fyret

  1. Her bør det skrivast avviksmelding. Det kan ikkje ha vore gjordt god nok sikker jobb analyse: Fare for fallande gjenstandar ved arbeid i høyden.

    HMS-konsulenten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: