Neste stopp: Andøya

Jeg ser nervøst på GPS-en på iPhonen min, der den blå prikken kryper seg altfor sakte mot målet: Gardermoen. Det er buss for tog, og bussen er allerede en time forsinka. Hjelp! Når vi endelig kjører inn på E6, puster jeg lettet ut når den lille, blå rundingen skyter fart. «30 min til målet» «20 minutter til målet» «5 minutter til målet». Da blir det to-ukers tur til Andøya på meg likevel, da!

For en som aldri har flydd alene før, gikk det overraskende lett, selv med den skumle «du-må-selv-skanne-inn-bagasjen-din»-ordningen, som jeg aldri har vært borti før. Mens jeg har gått på folkehøgskole har visst verden gått videre med alle sine fremskritt utenfor bobla jeg har levd i! Men heldigvis gikk det fint, og jeg er så glad og spent at jeg ikke klarer å la være å smile til alle intetanende forbipasserende – for nå skal jeg få en liten bit av folkehøgskolen tilbake! Eller enda bedre: jeg skal på et nytt eventyr, men med det beste fra året mitt på Romerike: Teater Tore-klassen (med unntak av to, som dessverre ikke kunne delta).

Allerede fra flyet får vi en smakebit på det for en østlending som meg er et eksotisk landskap:

IMG_3105

Etter å ha blitt kjørt fra Andenes til Dverberg, der vi i hytt og vær peker og måper og beundrer landskapet, blir det kjøttsuppe, hjemmebakt brød, Alveland-såpe med en personlig hilsen på, sengeplass og en bitteliten oppdagelsestur på Dverberg (vi kom ikke lenger enn til havet før vi skyndtet oss tilbake for å møte den neste ankomne) på alle oss som allerede har reist opp. Nå venter vi spent på resten, på å bli kjent med Dverberg, og, ikke minst: begynne på fyrtårn-forestillingen vår!

Prosjekt Fresnel 2013 er i gang!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ella Marie Sandbakken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: